efiveia.gr
Διαγωνισμοί

Κερδίστε δύο (2) θέσεις στα θεατρικά εργαστήρια για εφήβους με τη Σοφία Παπαδοπούλου και την Ομάδα των Πέντε Εποχών, στο Θέατρο 104

Σάββατο 12:00 – 13:30

Για εφήβους (12-17 ετών)

Οι έφηβοι, στην ευαίσθητη ηλικία που διανύουν έχουν ανάγκη από μια διέξοδο στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Το θέατρο μπορεί να λειτουργήσει ως εργαλείο ενθάρρυνσης και αποδοχής. Η ανάγκη για ουσιαστική επικοινωνία και έκφραση είναι επιτακτική.

Η Σοφία Παπαδοπούλου ηθοποιός, σκηνοθέτης και εμψυχώτρια φιλοδοξεί και αυτή την χρονιά μέσω της χαράς του παιχνιδιού και του θεάτρου, να δώσει μια διέξοδο στις ανησυχίες των εφήβων, που θα «φωτίσει» τον ψυχικό τους κόσμο, θα «ξεκλειδώσει» τις καρδιές και τα εκφραστικά τους μέσα και θα τους οδηγήσει στα «μονοπάτια» της ενσυναίσθησης.

Στα εργαστήρια της Ομάδας των Πέντε Εποχών, που στεγάζονται στο Θέατρο 104 από το 2014, σε ένα κλίμα αποδοχής και ενθάρρυνσης, με ομαδικότητα και συνεργασία (χωρίς το άγχος της απόρριψης, του σωστού και του λάθους) οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να «συναντηθούν» με τη δική τους αλήθεια και να ανακαλύψουν τον «έναν», τον «μοναδικό» εαυτό τους, να κινητοποιήσουν μηχανισμούς προσαρμογής και τελικά να βρουν τρόπους να επικοινωνήσουν, να σχετιστούν και να αναπτύξουν δεξιότητες ζωής.

Με πολλαπλά ερεθίσματα (από τις τέχνες, την κοινωνική ζωή, ψυχολογία, λογοτεχνία κα) και τεχνικές (θεατρικό παιχνίδι, σωματικό θέατρο, αυτοσχεδιασμούς, παιχνίδια ρόλων) τα εργαστήρια της Ομάδας των Πέντε Εποχών λειτουργούν ως ένα «πεδίο δράσης», που αποτελεί για τα παιδιά πηγή ευαισθητοποίησης, έκφρασης, επινόησης, αλληλεπίδρασης, αυτοπεποίθησης, αποδοχής, έκπληξης, διασκέδασης, απόλαυσης και στοχασμού!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την χαρά να «μοιραστούν» την εμπειρία τους, με γονείς συγγενείς και φίλους «στη δική τους παράσταση», που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου 104, στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Το efiveia.gr σε συνεργασία με την Ομάδα των Πέντε Εποχών προσφέρει δύο (2) θέσεις στο εργαστήριο του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου.

Για να λάβετε μέρος, αρκεί να:

  • κάνετε like/follow στη σελίδα facebook ή instagram του efiveia.gr και της Ομάδας των Πέντε Εποχών,
  • comment αναφέροντας τουλάχιστον έναν φίλο σας (πολλαπλά σχόλια επιτρέπονται, αρκεί να γίνονται διαφορετικά tags)

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 14/10/2022, στις 12:00 μ.μ.


Με την υποβολή της συμμετοχής σας και στην περίπτωση που κερδίσετε, αποδέχεστε τη δημοσίευση του ονόματός σας στην παρούσα σελίδα και στο facebook/instagram ανάλογα με την προέλευση της συμμετοχής σας, καθώς και την κοινοποίηση των στοιχείων σας στους αρμόδιους της Ομάδας των Πέντε Εποχών και του Θεάτρου 104.

Αν δεν υπάρξει επικοινωνία με τους νικητές μέσα στις επόμενες τρεις (3) ώρες από την ώρα λήξης του διαγωνισμού, το δώρο θα μεταβιβαστεί στον πρώτο αναπληρωματικό νικητή κ.ο.κ.

Τα στοιχεία που καταχωρούνται θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το efiveia.gr έχουν σκοπό την επικοινωνία με τους διαχειριστές του efiveia.gr και τους υπεύθυνους της Ομάδας των Πέντε Εποχών και του Θεάτρου 104.

Το δώρο του διαγωνισμού είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή των παραπάνω όρων του διαγωνισμού εκ μέρους των συμμετεχόντων.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος γονιός δεν έχει πρόβλημα με το διάβασμα; Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε προσκλήσεις για την πιο κωμική εκδοχή της διαδικασίας του διαβάσματος! (έληξε)

efiveia.gr

Κερδίστε τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για την εφηβική παράσταση “Τσάντα για μαξιλάρι. Μια υπόθεση τραγική” (έληξε)

efiveia.gr

Κερδίστε το εφηβικό βιβλίο «Ο Τζάστιν Γκρέι και οι Φύλακες της Γης» των Εκδόσεων Μεταίχμιο (έληξε)

efiveia.gr

Κερδίστε το εφηβικό βιβλίο «ΚΑΡΑΒΑΛ» των Εκδόσεων Ψυχογιός (έληξε)

efiveia.gr

Κερδίστε το εφηβικό βιβλίο “Μετά τον πρώτο θάνατο” των Εκδόσεων Ψυχογιός (έληξε)

efiveia.gr

Κερδίστε το εφηβικό βιβλίο “Η Έλλα στο περιθώριο” των Εκδόσεων Μεταίχμιο (έληξε)

efiveia.gr

Αφήστε σχόλιο

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com