efiveia.gr
Συναισθηματική υγεία

Ανακαλύπτω Ταλέντα και Ικανότητες

Ανακαλύπτω Ταλέντα και Ικανότητες
Ανθή Σιδέρη

Γράφει στο efiveia.gr η Συγγραφέας, Οικονομολόγος και Εκπαιδευτικός Ανθή Σιδέρη

Η έρευνα “Ανακαλύπτω Ταλέντα και Ικανότητες” αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση στη γνώση της προσωπικότητας του παιδιού μας. Μπορούμε τώρα να γνωρίσουμε τα κρυφά ταλέντα και τις εγγενείς ικανότητες του εύκολα και αξιόπιστα. Μπορούμε να εντοπίσουμε το δυναμικό του, τις κλίσεις του και τα ταλέντα του. Η έρευνα βασίζεται σε ένα μαθηματικό μοντέλο και λειτουργεί εξατομικευμένα για κάθε προσωπικότητα. Δείτε πως μπορείτε να την αποκτήσετε κι εσείς μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.

Πως μας βοηθά:

Μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι το μικρό μας παιδί είναι ένας μεγάλος άνθρωπος με απεριόριστες δυνατότητες. Γι’ αυτό αξίζει το σεβασμό, την απεριόριστη εκτίμηση και την άνευ όρων αγάπη μας. Γνωρίζοντας τις ποιότητες του χαρακτήρα του, μπορούμε να αυξήσουμε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή του. Μπορούμε να το προτρέψουμε σε δραστηριότητες που αξιοποιούν περισσότερο τις έμφυτες ικανότητές του. Να το προσανατολίσουμε σε πιθανά επαγγέλματα που μπορεί να του ταιριάζουν στο μέλλον. Να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί στην επικοινωνία μαζί του.

Πώς λειτουργεί:

Η έρευνα «Ανακαλύπτω Ταλέντα και Ικανότητες», λειτουργεί συμπληρωματικά με τα 2 βιβλία της σειράς «Κάτι παραπάνω για την Οικογένεια και το Σχολείο». Το Ροζ βιβλίο για παιδιά στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό ή το Μπλε βιβλίο για παιδιά στην εφηβεία, το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Η έρευνα η οποία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ με την αγορά του ανάλογου βιβλίου, (Μπλε ή Ροζ) θα σας βοηθήσει να ερμηνεύετε τη συμπεριφορά του παιδιού σας καλύτερα. Πράγματα που πριν σας φαίνονταν υπερβολικά ή περίεργα, τώρα θα τα καταλαβαίνετε καλύτερα. Έτσι, θα μπορείτε να διατηρείτε μια πιο ποιοτική σχέση μαζί του που θα βασίζεται στην κατανόηση και την αγάπη. Θα καταλαβαίνετε καλύτερα τις ανάγκες του και τις ανησυχίες του με αποτέλεσμα να μπορείτε να ανταποκρίνεστε καλύτερα στις προσδοκίες του.

Γ- Πώς θα αποκτήσετε την έρευνα:

Εάν ενδιαφέρεστε κι εσείς να λάβετε την έρευνα «Ανακαλύπτω Ταλέντα και Ικανότητες» του παιδιού σας, δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα με τίτλο : «Ταλέντα και Ικανότητες» στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας στον σύνδεσμο: www.sxoleiokaigoneis.gr

Θα λάβετε σύντομα απάντηση μαζί με τις απαραίτητες λεπτομέρειες για αποστολή της μελέτης.

Πιστοποίηση: 9D Cosmos – Applied Quantum Numerology


Είπαν για την Έρευνα
 Ειρήνη Π. 06/03/2023

 “Είμαι νέα μητέρα και ωστόσο ήδη ξεχωρίζω στον γιο μου (2 ετών) κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του που περιγράφονται στην ανάλυση της  έρευνας “Ανακαλύπτω Ταλέντα και Ικανότητες”. Σίγουρα θα με ωφελήσει περισσότερο στο μέλλον όσο θα “χτίζω” τον κόσμο του παιδιού μου και θα κληθώ να τον προστατεύσω ή να τον καθοδηγήσω προς το καλύτερο. Μου άρεσε που η έρευνα εστίασε περισσότερο στις θετικές πτυχές ενώ παράλληλα υπογράμμισε τους κινδύνους των αρνητικών τάσεων. Θα τη σύστηνα ανεπιφύλακτα σε όλους τους γονείς, σίγουρα για τα παιδιά τους αλλά και για τους ίδιους ακόμα – καθώς γνωρίζοντας τους εαυτούς μας μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τα λάθη και τα σωστά μας. Ευχαριστώ πολύ για τον πλούτο της Έρευνας”

    Μαριλένα Τ. 08/03/2023                                                                         

   “Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, 10 και 11 ετών. Η έρευνα “Ανακαλύπτω Ταλέντα και Ικανότητες” με βοήθησε να αναγνωρίσω και να ανακαλύψω πτυχές του χαρακτήρα τους και τις δεξιότητές τους. Έτσι θα μπορέσω να τα καθοδηγήσω πιο εύκολα και να ενισχύσω τα ταλέντα τους στο μέλλον. Βρήκα στοιχεία τους που δεν μπορούσα από μόνη μου να αποκρυπτογραφήσω πλήρως. Πιστεύω ότι τώρα μπορώ να δω ποια είναι αυτά που πρέπει να αναπτύξουνγια να ενισχύσουν τις μελλοντικές τους δυνατότητες. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους γονείς”.

  Μιχάλης Δ. 22/02/2023

“Πολλά από τα στοιχεία που περιγράφονται στην ανάλυση της έρευνας είναι ήδη εμφανή στον χαρακτήρα της κόρης μου (9 ετών),  λεπτομέρεια που με εντυπωσίασε πολύ θετικά. Η έρευνα αυτή ήταν μια άγνωστη μέχρι πρότινος προσέγγιση για εμένα. Εστίασε στις θετικές πτυχές του χαρακτήρα του παιδιού μου, ενώ παράλληλα τόνισε και τους κινδύνους τους οποίος θα πρέπει να αποφύγει. Θεωρώ δεδομένη την επαγγελματική κατεύθυνση που υπέδειξε η συγκεκριμένη έρευνα. Σίγουρα θα αποτελέσει ένα σημαντικό κλειδί προοπτικής καθώς ενηλικιώνεται και καλείται να πάρει κάποιες από τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής της. Θα τη σύστηνα ανεπιφύλακτα σε όλους τους γονείς, όχι μόνο για τα παιδιά τους αλλά και για τους ίδιους. Γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό μας μπορούμε να διαχειριστούμε ενδεχόμενα λάθη και το βασικότερο όλων να διαχειριστούμε σωστά τα παιδιά μας.”

Διαβάστε επίσης:

Ψυχολογική στήριξη παιδιών σε καταστάσεις κρίσεων

efiveia.gr

Ψυχογενής βουλιμία: πώς να βοηθήσουμε το παιδί μας

efiveia.gr

Ψυχικές διαταραχές στην εφηβεία

Νικολέττα Γεωργίου

Χαμηλή αυτοεκτίμηση στον έφηβο. Ποιους τομείς χρειάζεται να προσέξουμε;

efiveia.gr

Χαμηλή αυτοεκτίμηση στην εφηβεία και ο ρόλος της οικογένειας στην αποκατάστασή της

Ευφροσύνη Αλεβίζου

Φόβοι και φοβίες

Ευφροσύνη Αλεβίζου

Αφήστε σχόλιο

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com