efiveia.gr
Για τους αναγνώστες μας

Ομάδα Εφήβων Θεάτρου & Σωματικής Έκφρασης από το Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης «ΔΡΩγιαΜΕΝΑ» – ένας μήνας δώρο για κάθε 4 μήνες

Από το Νοέμβριο 2015 έως και τον Ιούλιο 2016

Αγαπάς το θέατρο; Σε ελκύει η Τέχνη;
Σου αρέσει να εκφράζεσαι; Θέλεις να νιώθεις άνετα με το σώμα σου και τη φωνή σου; Έχεις ιδέες που θέλεις να τις δεις να πραγματοποιούνται;
Έλα εδώ στα ΔΡΩΜΕΝΑ! Μέσα σε ένα περιβάλλον ομαδικότητας, σεβασμού και κατανόησης για το κάθε μοναδικό άτομο, με θεατρικές τεχνικές και έντονο το στοιχείο του παιχνιδιού, ξετυλίγουμε δημιουργικά τις εξελικτικές μας δυνατότητες, ανακαλύπτουμε τους εαυτούς μας, βρίσκουμε τις ισορροπίες μας και διασκεδάζουμε!
Εδώ η θέλησή μας δυναμώνει!
Πάρε την πρωτοβουλία και Δράσε για σένα!

Ειδικά για τους αναγνώστες του efiveia.gr, με προπληρωμή 4 μηνών, δώρο ο ένας!!!

Κάντε έγκαιρα κράτηση.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Εσπερίδων 8, Κ. Χαλάνδρι
Τηλ. επικοινωνίας: 210 6897785, 698 4700927, 694 1407372
email: edise2001@gmail.com
site: dromena.edu.gr, edise.weebly.com

Η διεύθυνσή μας στο face book
https://www.facebook.com/


Το Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης «ΔΡΩγιαΜΕΝΑ» λειτουργεί από το 2001 εξειδικευμένο σε θέματα που αφορούν το άτομο μέσα στις διαπροσωπικές σχέσεις για το παιδί, τον έφηβο και τον ενήλικα. Για όσους επιθυμούν να βοηθηθούν ή να αναπτυχθούν προσωπικά.

Στόχος του Εργαστηρίου αποτελεί η καλύτερη επικοινωνία με τον εαυτό μας και τους άλλους μέσα από τη δημιουργική έκφραση. Το είδος και η ποιότητα της έκφρασης και της επικοινωνίας του κάθε ανθρώπου καθορίζουν την ψυχική του υγεία.

Ξεκινώντας από τη διερεύνηση των συναισθημάτων μας και της σχέσης με τον εαυτό μας, ανακαλύπτουμε τις κρυφές μας πτυχές, εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, βελτιώνουμε την ποιότητα της επικοινωνίας μας και φθάνουμε στη βελτίωση των ενδο-οικογενειακών σχέσεων και της σχέσης με τον σύντροφό μας. Μαθαίνουμε να χτίζουμε υγιείς σχέσεις. Μαθαίνουμε να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται αλλά και να τις δημιουργούμε.

Έτσι, βρίσκουμε την ισορροπία που ζητάμε και είμαστε σε θέση να φτιάξουμε τον κόσμο μας πιο όμορφο, να νιώσουμε καλύτερα…Έναν κόσμο που μπορούμε να εκφραστούμε με τον τρόπο που επιθυμούμε, να επικοινωνήσουμε με τον τρόπο που χρειαζόμαστε, να εισπράξουμε αποδοχή και να κατανοήσουμε τους άλλους. Έναν κόσμο μέσα στον οποίο μπορούμε να είμαστε περισσότερο οι εαυτοί μας! Τότε η ευτυχία καλωσορίζει το παρόν. Η αλλαγή λοιπόν γίνεται στο εδώ και τώρα, ανάμεσα στο εγώ και στο εμείς.


Η Στέφη Θεοδότου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Κοινωνική Λειτουργός και μετά από διετή εργασία στον τομέα της, στράφηκε στην ψυχολογία παρακολουθώντας στο ΑΚΜΑ εκπαιδευτικά σεμινάρια της συστημικής ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης. Παρακολούθησε πλείστα σεμινάρια και συμμετείχε σε συνέδρια ως εισηγήτρια. Φοίτησε επί τέσσερα χρόνια στο Θέατρο Ημέρας του Λάκη Κουρετζή και πήρε πτυχίο Εμψυχωτή Θεατρικού Παιχνιδιού.

Σκηνοθετεί παραστάσεις που ανεβαίνουν κάθε χρόνο από τις ομάδες τις οποίες εμψυχώνει. Σχεδόν για μία δεκαετία συντονίζει και διευθύνει το Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης & Επικοινωνίας με Εκπαιδευτικά Προγράμματα Διαδραστικής Μάθησης, Θεατρικές Ομάδες Παιδιών και Ενηλίκων, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Θεατρικού Παιχνιδιού και Συμβουλευτική Γονέων. Το Εργαστήρι συνεργάζεται με ιδιωτικά Πρότυπα Εκπαιδευτήρια και Κολλέγια, Σχολεία, Δήμους, Κατασκηνώσεις και άλλους φορείς.

Διαβάστε επίσης:

Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής από το Πολυμήχανο café teatral – ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

efiveia.gr

Ομάδα δραματοθεραπείας για εφήβους από το Κέντρο Μετάβαση- ΕΚΠΤΩΣΗ 20€

efiveia.gr

Αφήστε σχόλιο

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com