ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ » Επιστημονικοί συνεργάτες

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Συμβουλευτική – Ψυχοθεραπεία
Τηλέφωνο Εργασίας: 210 683 7809Κινητό: 6948 882142Ιστολόγιο: http://rootsandroutes.gr/
Photo of ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Πληροφορίες Βιογραφιών

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Μετά από ενασχόληση με διάφορα αντικείμενα μελέτης και προσωπικές αναζητήσεις αποφάσισα να ασχοληθώ με την ψυχολογία. Σε αυτό με οδήγησε η αγάπη και το ενδιαφέρον για την ανθρώπινη συνθήκη, δηλαδή το πως συμπεριφερόμαστε, σχετιζόμαστε, επικοινωνούμε, υπάρχουμε, εξελισσόμαστε.

Απέκτησα το πρώτο μου πτυχίο στην Ψυχολογία από το University of La Verne, California (BSc Psychology). Στην συνέχεια ασχολήθηκα με εκπαίδευση ψυχοθεραπευτή στην προσέγγιση Gestalt. Οι μεταπτυχιακές μου σπουδές είναι στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Γνωσιακή Συμπεριφοριστική προσέγγιση από το University of Teesside, UK (MSc Counselling Psychology and CBT).

Η εκπαίδευση δεν σταματάει ποτέ θεωρώ και γι” αυτόν ακριβώς τον λόγο συνεχίζω να ενημερώνομαι και να εκπαιδεύομαι συμμετέχοντας σε παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά και βιωματικά σεμινάρια ποικίλλων θεμάτων, κι ομάδες εποπτείας.

Έχω εργαστεί σε κλινικές και κέντρα ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής, ατομικά και σε ομάδες ως συν-θεραπευτρια, και ασχολήθηκα με εξαρτήσεις, διατροφικές διαταραχές, αγχώδεις συμπεριφορές, υποβοηθούμενη αναπαραγωγή κι εξωσωματική γονιμοποίηση, εγκυμοσύνη, ζευγάρια, γονείς και παιδιά.

Πριν δώδεκα χρόνια ξεκίνησα να εργάζομαι και ιδιωτικά στο δικό μου γραφείο. Το 2011 δημιούργησα το Roots & Routes, ως μία εξέλιξη του προσωπικού μου γραφείου συμπεριλαμβάνοντας κι άλλες πτυχές της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας και νέες συνεργασίες, νέες ειδικότητες.

Κατηγορίες: Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές - Οικογενειακοί Σύμβουλοι - Παιδοψυχολόγοι
Ενημερώθηκε πριν 2 μήνες.