ΡΑΝΙΑ ΤΟΠΤΣΟΓΛΟΥ » Επιστημονικοί συνεργάτες

ΡΑΝΙΑ ΤΟΠΤΣΟΓΛΟΥ

Υπηρεσίες Ψυχολογικής Υποστήριξης και Ειδικής Αγωγής
Εργασία Λακωνίας 33 Αθήνα 115 23 Τηλέφωνο Εργασίας: 6938 372194Ιστοσελίδα: http://www.psychologikiypostirixi.gr
Photo of ΡΑΝΙΑ ΤΟΠΤΣΟΓΛΟΥ

Πληροφορίες Βιογραφιών

Η Ράνια Τοπτσόγλου είναι Ψυχολόγος, απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (University of London, Institute of Education).

Είναι μέλος του «Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου» καθώς και της «Ελληνικής Εταιρείας Ψυχικής Υγιεινής και Νευροψυχιατρικής του Παιδιού». Έχει ενεργό συμμετοχή με ανακοινώσεις της σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια και άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά και άλλα περιοδικά. Μιλά άπταιστα Αγγλικά και έχει πολύ καλή γνώση της Γερμανικής γλώσσας.

Την περίοδο από το 2006 μέχρι το 2014 συνεργάστηκε με το Ψυχολογικό Κέντρο «ΑΡΣΗ», όπου ασχολήθηκε κυρίως με τη θεραπευτική αντιμετώπιση παιδιών με αναπτυξιακές και μαθησιακές δυσκολίες.

Από το 2014 έως σήμερα, έχει δημιουργήσει το κέντρο «Υπηρεσίες Ψυχολογικής Υποστήριξης και Ειδικής Αγωγής – Ράνια Τοπτσόγλου» στην Αθήνα, όπου παρέχει υπηρεσίες όπως: Αξιολόγηση και Διάγνωση δυσκολιών, Αντιμετώπιση Μαθησιακών Δυσκολιών- Δυσλεξίας, Αντιμετώπιση Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής -Υπερκινητικότητας ( ΔΕΠ-Υ ), Αντιμετώπιση Διάχυτων Αναπτυξιακών Διαταραχών, Συμβουλευτική Εφήβων – Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Συμβουλευτική Γονέων – Συμβουλευτική Ενηλίκων.

Κατηγορίες: Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές - Οικογενειακοί Σύμβουλοι - Παιδοψυχολόγοι
Ενημερώθηκε πριν 1 μήνα.