ΘΕΟΦΑΝΩ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗ » Επιστημονικοί συνεργάτες

ΘΕΟΦΑΝΩ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗ

Παιδοψυχίατρος
Εργασία Τατοΐου 122 και Παρθενώνος 1-3 Νέα Ερυθραία 14671 Τηλέφωνο Εργασίας: 2106251492Κινητό: 6976690063Ιστοσελίδα: http://www.paidopsixiatriki.gr
Photo of ΘΕΟΦΑΝΩ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗ

Πληροφορίες Βιογραφιών

Η Θεοφανώ Πασιουρτίδη αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2003. Το Μάρτιο του 2014 ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στην Παιδοψυχιατρική, στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας της, ασκήθηκε στην Ψυχιατρική ενηλίκων στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (παράρτημα Αιγάλεω). Επιπροσθέτως, η ιατρός ειδικεύτηκε στη Νευρολογία, στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424, στη Θεσσαλονίκη. Το συγγραφικό έργο της παιδοψυχιάτρου είναι πλούσιο, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια.

Με αρωγό την άρτια επιστημονική της κατάρτιση και αγάπη για τον άνθρωπο, και δη για τα παιδιά και τους εφήβους, η παιδοψυχίατρος Θεοφανώ Πασιουρτίδη αντιμετωπίζει όλα τα θέματα που άπτονται της παιδοψυχιατρικής ειδικότητας.

Παράλληλα με την εργασία της στο ιδιωτικό της ιατρείο, στη Νέα Ερυθραία, συνεργάζεται και με ιδιωτικά κέντρα, ασκώντας εποπτείες και διαγνωστικές συνεδρίες.

Κατηγορίες: Ψυχίατροι - Παιδοψυχίατροι
Ενημερώθηκε πριν 1 μήνα.