ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ » Επιστημονικοί συνεργάτες

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια & Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου «Psycho-diagnosis»
Εργασία Γρηγορίου Λαμπράκη 132 Πειραιάς 185 34 Τηλέφωνο Εργασίας: 210 4917512Κινητό: 6992175401Ιστοσελίδα: http://www.psycho-diagnosis.gr
Photo of ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ

Πληροφορίες Βιογραφιών

Τίτλοι σπουδών

  • BA PSYCHOLOGY – UNIVERSITY OF WESTMINSTER, LONDON
  • MA PSYCHOANALYSIS – MEDOLESEX UNIVERSITY
  • DIPLOMA IN COGNITIVE BEHAVIOURAL PSYCHOTHERAPY – UCL

Μετά το τέλος των σπουδών μου εργάστηκα στα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Πανεπιστημίου UCL St. Lukes & Middlessex Hospital. Στο πρώτο με νοσηλευόμενους ασθενείς και στο δεύτερο στα εξωτερικά ιατρεία. Εργάστηκα δίπλα στον διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής (Dr. Chesser).

Παράλληλα, εκπαιδεύτηκα στο πρόγραμμα LOVAAS – ABA και στην θεραπεία παιδιών με αυτισμό. Αφού ολοκλήρωσα την  εκπαίδευσή μου, εργάστηκα ως θεραπεύτρια ΑΒΑ (ΑΒΑ therapist), σε κατ” οίκον βάση.

Επέστρεψα στην Ελλάδα το 1999 όπου και δούλεψα σε διάφορα θεραπευτικά πλαίσια του ιδιωτικου τομέα, με την ιδιότητα της Ψυχολόγου – Ψυχοθεραπεύτριας σε ενήλικες και παιδιά.

Επίσης, ως θεραπεύτρια ΑΒΑ και αργότερα ως επόπτρια ημερήσιων προγραμμάτων Πρώιμης Παρέμβασης για παιδιά με Αυτισμό. Από το 2008 διευθύνω το Κέντρο «Psychodiagnosis» στην περιοχή του Πειραιά.

Όλα αυτά τα χρόνια έχω εκπαιδεύσει ψυχολόγους, λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές σε σεμιναριακή και σε εποπτική βάση. Στο Κέντρο ειδικών θεραπειών – Ψυχοδιάγνωση – εποπτεύω όλα τα τρέχοντα προγράμματα, τόσο εντός του γραφείου, όσο και κατ” οίκον.

Κατηγορίες: Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές - Οικογενειακοί Σύμβουλοι - Παιδοψυχολόγοι
Ενημερώθηκε πριν 3 μήνες.